Bogreolen

Bogreolen

Stjerneglaneren

Udgives: 23. November 2019 - Forlag: Forlaget Bluefox - Sideantal: 42 

ISBN: 978-87-971204-1-5 - Genre: Børnebog- Pris: 249 kr.


JONAS SIDDER HVER aften og betragter nattehimlens stjerner. Han drømmer om at møde Stjernefolket, hans tanker drejer ikke om andet, imens livet passerer forbi. 

En dag får Jonas en livsomvæltende idé.


Et poetisk eventyr der foregår på Østersøens Perle, hvor himlen er klarest, sagnene levende og drømmene store.STJERNEGLANEREN støtter de Danke Hospitalsklovne med 5 kroner pr.solgte bog. (Fås både på Dansk og Engelsk)

De Frosne Minder

Udgivet: 14. Marts 2019 - Forlag: Forlaget Bluefox - Sideantal: 476

ISBN: 978-87-971204-0-8 - Pris: 229 kr.

 

DEN MARTREDE TIDLIGERE soldat, Zeb Lyngby Uchida, er ved at miste håbet om at få forældremyndigheden over sin lillesøster, efter et voldsomt biluheld kostede forældrene livet. Da hans bedstefar giver ham en sidste håndsrækning med at få styr på sit liv, må Zeb flytte til New York.

 

Midt i sin genindtræden i familiens dojo, roder Zeb sig en aften ud i en gadekamp, der vækker jægeren i ham, og drager ham videre til undergrundskampene i ”The Cage”, hvor han lægger sig ud med byens værste karteller.

 

Samtidig vikles Zeb ind i den komplekse Michel de Basquites hjemsøgende fortid, der sender dem på flugt fra en bestialsk morder, der for 13 år siden myrdede en hel skoleklasse i skovene udenfor Paris – foruden én.

DE FROSNE MINDER er den første ud af en indtil videre planlagt serie på fem bøger.

For hver solgte bog, doneres der 5 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

© Copyright   Pernille T. Boldemann -- Forlaget Bluefox  --  All Rights Reserved.