Nyheder

Boghandlerturné starter på Bornholm

21.09.2019


Den har været længe undervejs. Den ventede Boghandlerturné begynder som bogsignering i Bog & Idé i Rønne, hvorefter den i efterårsferien strækker sig til resten af øen og Danmark  med. Bilen proppet med bøger og vovsen på passagersædet, drøner de to på en Boghandlerturné, hvor der vil være mulighed for snak med forfatteren bag bogen samt signering, før det for alvor går i gang til November, hvor Pernille deltager til årets Bogforum i Bellacentret i København.

Oplev Niels Krause-Kjær og Pernille T. Boldemann    til Bornholms Litteraturfestival

02.09.2019

Niels Krause-Kjær – Mørkeland og Kongekabale (læs mere hér)

Litteratur • Aakirkeby • Torsdag, 19. september

Det kræver et kulturugebadge for at deltage. 

Enté: 100 kr. Bestil billet hér.

Nu er produktionen til Stjerneglaneren i gang igen.

26.08.2019

Udgivelsen af Stjerneglaneren blev desværre udsat til ubestemt tid, da Pernille i april kom ud for et uheld der førte til en hjernerystelse, der var hårdere end først formodet. Nok er Pernille endnu ikke helt fri for følgerne efter dette, men har dog kunnet fundet overskud til endelig at turde ligge en ny slagplan for Stjerneglaneren. I næste uge begynder sammensætningen af bogen og derefter vil den (langt om længe) ende i trykken.

Vi beklager og takker for tålmodigheden.

Forlaget Bluefox åbner

 Webshoppen for online bogsalg i dag!

17.04.2019

Så er det officielt!

12.04.2019

Dags dato er Forlaget Bluefox officielt godkendt som privatejet virksomhed af Skattestyrelsen og www.virk.dk

Forhandlinger ved Dideriks Veranda

Foto af: Jan Eskildsen

Sandvig Bogby gæstede debutforfatter

11.04.2019

Det var med blandede forventninger da Pernille T. Boldemann gæstede Sandvig Bogby på Dideriks Veranda i Sandvig Bogby onsdag d. 10. april 2019, hvor man fik et dybere indblik af bogen De Frosne Minder samt forfatteren bag bogen. Men ikke langt inde i interviewet med Jan Eskildsen, forfatter, grundlægger af Sandvig Bogby og tidligere journalist, sad folk allerede fordybet i forfatterens historie, og det blev til klapsalver så hjertet sang. Da det blev til hvor folk kunne stille spørgsmål, blev der allerede stor efterspørgsel på De Frosne Minder som lydbøg, med ønske om indtalelsen skulle forekomme af forfatteren selv.

Da der blev åbnet for bogsalget var det ingen ringere end Lene Kaaberbøl (forfatter til Skammerens Datter og Vildheks) der blev den første køber, og bagefter kunne man se de tre forfattere i dyb samtale, indtil alle takkede af og turen atter gik hjem. 

Bogreception blev bedre end forventet.

11.03.2019

Lørdag d. 9. marts 2019 blev der afholdt Bogreception for udgivelsen af De Frosne Minder. Trods Pernille er en debuterende forfatter, har hendes historie tiltrukket mange fremmødte, venner, bekendte, slægtninge og folk, der kun netop har hørt om den nye forfatter i den Bornholmske mediestorm i de sidste par uger.


En af de fremmødte er nogle lærere fra MMO (Mad Med Oplevelse) på Campus Bornholm, der udtrykker til Pernille: "Vi er stolte af at have haft dig som elev på vores hold. Nu vil vi bruge dig som eksemplar for de andre elever; hvis man virkelig brænder for det og gør noget ud af det, så kan man opnå sine drømme."


"Det er ord der varmer mit hjerte. Jeg blev så glad, jeg manglede ord. Det er en del af mit mål; at inspirere andre til at gå ud og realisere deres drømme." fortæller Pernille. "Vil man, så kan man. Nu vil jeg fortsætte og være med til at sætte lille Bornholm på Verdenskortet."

Se flere billeder fra Bogreceptionen her.

Mellem Os

18.02.2019

Mandag d. 22. februar 2019 kl. 20:25 medvirker Pernille T. Boldemann i TV2  Bornholms udsendelse "Mellem Os" i anledning af udgivelsen af sin debutroman De Frosne Minder

Så er Datoen sat!

14.02.2019

Så kom den endelige dato for udgivelsen af thrilleren De Frosne Minder. Torsdag d. 14. marts 2019 lander bogen i de Bornholmske boghandlere og på denne websites webshop. Men er man hurtig ude, kan man allerede d. 9. Marts købe en signeret udgave af De Frosne Minder til Bogreceptionen, der afholdes på Kyllingemoderen i Almindingen (segenvej 48  3720 Aakirkeby). Besøg Facebook for mere information.

Illustration tegnet af PisajElf Warandorn, til børnebogen "Stjerneglaneren"

Ny børnebog på vej

16.01.19

Knapt er debutromanen De Frosne Minder endt i trykken, og allerede er Pernille snart ude med sit næste værk. Stjerneglaneren er navnet på børnebogen, der netop nu ligger på bordet hos illustratoren PisajElf Warandorn, i Thailand. De to har kendt hinanden i snart 8 år, og facinationen til illustratorens værker har været der lige siden.

Pernille havde dog sat øje til en anden illustrator, da hun for første gang besøgte J-popcon i Øksenehallene april sidste år, men det viste sig hurtigt at stilen ikke passede til historien.

 

- "Så var det at det slog mig; Jamen jeg kender jo allerede en fabelagtig tegner!" og efter en korrenspon-dence over Messenger, tilbød PisajElf uden tøven sin hjælp. "Jeg er ikke blevet skuffet over resultaterne. PisajElf-chan har kreeret illustrationer ud over det forventede." 

 

Stjerneglaneren er planlagt til udgivelse allerede til slutningen af Maj 2019.

OBS! Grundet uforudsete hændelser, er udgivelsen udsat til November 2019.

Se mere af PisajElf Warandorns kreationer på nendenstående links:

Anime bloggeren Maibritt (Mai) Ha Ji Kindberg

Bornholmsk otaku udlever drømmen...

10.01.2019

Pernille har en forkærlighed til Anime og Manga, den Japanske tegneseriestil, og lørdag d. 7. april 2018 blev Pernille interviewet af Anime Bloggeren Maibritt (Mai) Ha Ji Kindberg i anledning af sit første visit på anime conventionen J-popcon 2018 i Øksnehallerne København.  Følg linket for at læse hele interviewet:

© Copyright   Pernille T. Boldemann -- Forlaget Bluefox  --  All Rights Reserved.