Om Pernille

Foto: Anders Beier / Stylist: Mette Irmelin Munk

 

Planen har ikke altid været klar...

 Pernille startede som social - og sundhedshjælper på psykiatri-virksomheden "Slottet", Demensafsnittet B3, hvor hun arbejdede i 8,7 år, før hun valgte at studere til social - og sundhedsassistent. Efterfølgende har hun arbejdet på rehabiliteringscenter, dagcenter og Plejecentret Snorrebakken.

 

Siden skolegangen har Pernille haft en forkærlighed for den skrevne verden, og drømt om selv at blive kreere af fantasiens univers, og få sine fortids minder ud i lyset. Først under uddannelsen begyndte idéen om egentlig skrivning til udgivelse, og sidelæns arbejdet, har hun nørlet med fanfictions og "historien" der skulle gøre forskellen.

 

Som enebarn har Pernille boet hos sin Morfar siden hun mistede sin Mor i en alder af 2 år, og onklen næsten 4 år efter, da hendes far ikke havde den menneskelige kompetence til at varetage rollen som forælder, derfor har hendes bundløse respekt til sin mentor og morfar, Gert H. Boldemann - der kæmpede for hendes fremtid - været med til at præge hendes skrevne verden. Desværre blev Gerts sidste sider skrevet tirsdag aften d. 21. november 2017. Denne pludselige uventede hændelse lavede en drastisk drejning i hendes liv.

 

2018 var året til at finde den rette sti. Fra at være én af prestigeeleverne på grundforløbet til kokkeuddannelsen, i praktik på gourmet restauranten Christianshøjkroen og som udvekslingselev på Restaurant Maca de Castro, på Mallorca, satte en skade i hendes dominante arm en stopper for denne nye sti. Dog startede en gammel sti at komme til syne igen, og takket været Bornholms Forfatterskole, skribenter-gruppen "Bogstaveligt Talt", hendes nære venner, løftet til sin Morfar, og forfatterne Pernille Boelskov og Dennis Gade Kofod, blev stien fremhævet og hendes dybdeliggende drøm gik i opfyldelse: Om endelig at se ét af sine skrevne værker på boghylderne på Bornholm og (snart) resten af Danmark.

Familien, lige så vel de firepotede af dem, har altid været af største prioritet i Pernilles verden. 

Gert H. Boldemann

Asterix

Luffy

King

Gert H. Boldemann

Gert H. Boldemann

© Copyright   Pernille T. Boldemann -- Forlaget Bluefox  --  All Rights Reserved.