Webshop

Virksomhedsoplysninger 

Forlaget Bluefox
Møllegade 25
3700 Rønne
CVR: 4043 2574
contact@pernilletoveboldemann.com


Betaling

Forlaget Bluefox modtager betaling med MobilePay, kontooverførsel og betalingskort (VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og American Express).


  • Ved betaling med MobilePay og kontooverførsel afsendes varen når din betaling er registreret. Ved forsalg – altså hvor du køber bogen før den er udkommet – modtager du et købsbevis og bogen sendes automatisk når den udkommer.
  • Ved kortbetaling vil betaling først blive trukket på din konto, efter varen er afsendt. Ved forsalg – altså hvor du køber bogen før den er udkommet – trækkes betalingen også først fra dit kort når varen afsendes, men beløbet er reserveret fra du afgiver ordren.


Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. 25% moms.


Forlaget Bluefox håndterer ikke betalingsoplysningerne selv ved kortbetaling, men udveksler dem med vores kortindløser Stripe.com. Dine kortoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under betalingsforløbet.


Levering

Leveringstiden er normalt 1-7 hverdage. Du modtager en e-mail, når din ordre afsendes fra os.


Forlaget Bluefox sørger for levering med DAO, GLS eller PostNord efter eget valg. Forlaget Bluefox kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos leverandøren. I tilfælde af ekstrem forsinkelse eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Forlaget Bluefox naturligvis en ny leverance uden beregning.


Levering af fysiske bøger koster 30 kr. per ordre.


Levering af e-bøger sker via en e-mail, som indeholder et downloadet link. Tjek evt. dit spam-filter, hvis du ikke modtager mailen inden for en time. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt.


Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Reklamér indenfor “rimelig tid” efter modtagelsen af varen, såfremt du har opdaget mangler ved varen. Vi anbefaler, reklamering forekommer hurtigst muligt, og gerne indenfor en måned.


Sådan returnerer du en mangelfuld vare

Kontakt via mail til contact@pernilletoveboldemann.com. Afhængig af den konkrete situation, vil du modtage videre instruktion.


I mailen bedes du oplyse så detaljeret som muligt hvad problemet er.


Skal varen sendes retur, bedes du benytte følgende adresse, efter du har kontaktet os pr. mail.


Forlaget Bluefox
Møllegade 25
3700 Rønne


Ved andre problemer eller evt. udeblevne leverancer, rettes også henvendelse til denne adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Dette kan også oplyses på mail forud for returneringen.


I forbindelse med reklamationssager afholder Forlaget Bluefox returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Forlaget Bluefox har derfor brug for dine bankoplysninger; registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Indenfor disse 14 dage skal du kontakte os, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Derefter har du yderligere 14 dage til at sende bogen retur.


Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.


Hvis du køber en e-bog til download, skal du være opmærksom på, at der ikke ydes fortrydelsesret, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt. Er der ikke klikket på linket, er der 30 dages retur- og fortrydelsesret.


Ved din bestilling godkender du forlagets handelsbetingelser.


Sådan gør du brug af din fortrydelsesret:

 

Du skal først gøre os opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Det kan du f.eks. gøre pr. mail på contact@pernilletoveboldemann.com.


Vær opmærksom på:

  • Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog.
  • Omkostninger til returnering skal du selv afholde.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan bladre i bogen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis bogen er slidt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.


Ved returnering sendes varen tilbage i originalemballagen og pakkes forsvarligt ind.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby


Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.


EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives til:

http://ec.europa.eu/odr


Ved indgivelse af en klage skal du angive sælgers e-mail adresse:

contact@pernilletoveboldemann.com


ABOUT


Pernille T. Boldemann (f. 1985) er forfatter  og ejer af Forlaget Bluefox, der blev grundlagt d. 12. april 2019.


Webshoppen blev aktiveret d. 17. april 2019.


Bor du på Bornholm, så hold øje med Det Grønne Lyn, der leverer lige til døren.

 
 

Persondatapolitik

© Copyright   Pernille T. Boldemann -- Forlaget Bluefox  --  All Rights Reserved.